TÁBOROK

A táborok heti turnusokban kerülnek lebonyolításra és napközis jelleggel működnek. Indulás reggelente a váci buszpályaudvarról vagy egyéni közlekedés esetén találkozás a megbeszélt időpontban a tanyán.

A táborokban résztvevő gyerekeknek lehetőségük van közelről megismerkedni a Magyarországon tenyésztett állatfajokkal és azok körüli hétköznapi teendőkkel. Megtapasztalhatják, hogyan éltek földműves elődeink. Tanár házaspár vagyunk, ezért hatékonyan tudjuk átadni azokat az ismereteket a gyermekeknek, amelyeket egy működő tanyán szerezhetnek. A tábor keretében kézműves foglalkozásokat tartunk, lehetőség van lovaglásra, az állatok felügyelet mellett történő gondozására, és nem utolsó sorban tartalmas élményekben gazdag nyaralásra. Tovább …

CSOPORTOS FOGLALKOZÁSOK

Osztályok, óvodás csoportok egész napos kirándulására van lehetőség a Tanyán. Színes foglalkozásokkal, őshonos állatok bemutatásával, kecskefejéssel, sütés és főzési lehetőséggel, lovaglással, traktoros kirándulással várjuk kedves vendégeinket. Töltsenek egy kellemes napot a hamisítatlan vidéki környezetben!

SAJÁT TERMÉKEINK

A kézműves termékeinket, például szappanokat, fonott kosarakat, lakberendezési és dísztárgyak mi magunk készítjük a gyerekekkel közösen. Egyedi portékáink alkalmi vásárokon és a tanyán igény szerint megvásárolhatók.

BÉRTARTÁS

Az Álomvölgy Tanyán bértartási lehetőséget kínálunk. Az elhelyezés 3×5 méteres angol boxokban történik. A bértartásba beletartozik a lovak mindennapi trágyázása, abrakkal és szénával való etetése.

Tavasztól őszig a lovak rendelkezésére áll 4 hektár legelőterület, amelynek nagy része domboldalban található, ezzel is segítve a lovak jó kondícióban tartását. A változatos tereplehetőségek mellett egy négyszögkarám és egy világítással ellátott körkarám áll rendelkezésre. Igény esetén orvosi ellátás és patkolás is biztosított.

EGY NAP A TANYÁN

Hétvégi programjainkra is várjuk szeretettel a családokat, iskolás és felnőttcsoportokat. A foglalkozások keretében változatos programokat nyújtunk, például a gazdaság megismerése, az állatok etetése, kecskefejés, kürtöskalács és kenyér dagasztás és sütés, íjászat, táncház, népdalok tanulása, vetélkedők.

Várjuk kedves látogatóinkat!