Rólunk írták

Ezt az oldalt azokkal a fényképekkel, cikkekkel és rádió interjúkkal töltöttük fel, amelyeket rólunk, Rádról és a tanyáról készültek.

 

3644348 orig 9071536 orig 7388103 orig 4533005 orig

Tantestületi kirándulás – 2015 május 15

Ma a szervezők, Anna és Edit áldásos munkájának köszönhetően látogatást tett nálunk a Homoktövis Általános Iskola tanári kara. Negyven pedagógus, akik számára az állatbemutatót követően játékost kvízt állítottunk össze. Négy csapatot alakítottunk ki. Volt patkódobogás, birka terelés, kecskefejés, rönk hajítás, kukorica morzsolás, zsákba macska, pompos sütés kemencében, Íme a résztvevők véleménye erről a szép, emlékezetes hétvégéről.

 

Kedves Anna és Edit!

“Ezer köszönet a tegnapi kirándulásért! A rekeszizmom láza a sok nevetéstől érezhetővé vált!”

“Szeretném itt is megköszönni Nektek ezt a mai napot. Nagyon jól éreztem magam, rég rötyögtem önfeledten ennyit egyszerre. Pihenjetek jól!”

“Szívemből szólt Kati! Nagyon szuper volt! Köszönjük! Rég röhögtem ennyit! Nagyon jó volt minden!”
“Én is csak a többieket tudom ismételni! Jó volt nagyon!!!!! 😀 És köszönöm!!!!! <3”
“Tènyleg jó volt, kõszönõm én is!”

“Valóban minden nagyon jó volt.  Nem is beszélve a lángos(?)-ról! A mai nap felért egy ( na persze csak rövid ) nyaralással. Nagyon jó volt így együtt lenni!”
Nekem ez volt az első közös tantestületi kirándulás, de bizonyára emlékezetes marad. Minden szuper jó volt. A hangulat, a feladatok, az ételek, a csapatok és még az idő is kegyes volt hozzánk. Én nagyon jól éreztem magam. Köszönöm ezt a szép napot!”
“Én is köszönöm a sok-sok élményt! Szerintem is szuper volt a tegnapi kiruccanás! :-)”

“Csatlakozom a többiekhez! Én is nagyon köszönöm a tegnapi napot! Jó volt a szép környezetben veletek kikapcsolódni! Külön köszönöm nektek és mindenkinek azt a sok figyelmességet, amit egy kismama kaphat! Szép hétvégét és jó pihenést kívánok!”

“Én is szeretném megköszönni a tegnapi kirándulást. Nagyon jól éreztem magam, bár azóta is azon töröm a fejem, hogy tudnám gyakorolni a patkódobást!”

“SZUPER volt a tegnapi nap, köszönet a jó programért! Köszönet a látványos helyért! …és az egyebekért….”

“Nagyon szép napot szereztetek nekünk, légyszi, jövőre is menjünk!!! Megnéztem Edit összeállítását, ha nem is írtak volna ide ennyien, akkor is látszana a képeken, milyen jól mulattunk. Ráadásul egy nagyon kedves párt ismertünk meg, potenciális homoktövis-barátok, nem? + ott ez a szuper 25 éves tanári kar!”

 

Nézd meg a tantestületi kirándulásról készített YouTube videót, itt!

 

 Rád és környéke a fotós, Hornik Zoltán szemével